Avukat Sevde CANİK, lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamlamış ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne derece ile kayıt olmaya hak kazanmıştır.

Lisans eğitimini bu üniversitede yüksek başarıyla tamamladıktan sonra avukatlık stajının ardından İzmir Barosuna kayıtlı olarak avukatlık mesleğini icra etmeye başlamıştır.

Ardından 
Dokuz Eylül Üniversitesi’nde özel hukuk ana bilim dalında tezli yüksek lisans programına kayıt olmaya hak kazanmış ve lisans üstü eğitimine başlamıştır.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde lisansüstü eğitimini de başarıyla tamamlayan Avukat Sevde CANİK "Arabuluculuk Faaliyeti Sonucunda Düzenlenen Anlaşma Belgelerinin İcrası" isimli tezini yayınlamıştır.

Avukat Sevde CANİK aynı zamanda resmi arabulucudur ve İzmir'de bulunan Agora Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'nin kurucu ortaklarındandır.

Avukat Sevde CANİK, ileri seviyede İngilizce, orta seviyede İspanyolca ve Almanca bilmektedir.

​​​

Hukuk büromuz, özellikle özel hukuk alanında çalışmalar yürütmekte olup hukukun her branşında özel uzmanlık sahibi profesyonel iş ortakları ile yerli ve yabancı müvekkillerine hukuki hizmet vermeye ve bu alanlarda faaliyet göstermeye devam etmektedir.
​​​

CANİK
HUKUK BÜROSU

2016 © Canik Hukuk Bürosu - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.